BEN46 
	    	Utilizator

BEN46 
	    	Utilizator	    

ioanamat 
	    	Utilizator

ioanamat 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Daniela Sebe	                   

Se poate infiinta asociatie de proprietari fara acordul tuturor proprietarilor?
 (vezi toată discuția)
	                    Daniela Sebe	                   

Se poate infiinta asociatie de proprietari fara acordul tuturor proprietarilor?
 (vezi toată discuția)

BX	                   

Am primit de la primarie un model de table pentru infiintare asociatie proprietari.
In tabel, trebuie trecut nume, prenume, CNP, S/N/CI, Nr. Titlu de ... (vezi toată discuția)
	                    BX	                   

Am primit de la primarie un model de table pentru infiintare asociatie proprietari.
In tabel, trebuie trecut nume, prenume, CNP, S/N/CI, Nr. Titlu de ... (vezi toată discuția)

enen	                   

Vreau sa stiu, in cazul infiintarii unei Asociatii de Proprietari prin separare de scari, pe 2 scari (din 4), cate apartamente trebuie sa-si dea acordul ? ... (vezi toată discuția)
	                    enen	                   

Vreau sa stiu, in cazul infiintarii unei Asociatii de Proprietari prin separare de scari, pe 2 scari (din 4), cate apartamente trebuie sa-si dea acordul ? ... (vezi toată discuția)