avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Maidanezi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Maidanezi

Buna ziua,am rugamintea sa ma indrumati in aceasta problema deoarece nu reusesc sa ii gasesc rezolvare.in blocul unde locuiesc vecina de sub mine detine in apartament un numar mare de maidanezi (10-20) zgomotul si mirosul sunt insuportabile nu pot tine nici un geam deschis si nici nu pot purta o discutie civilizata cu dumneaei atat presedinta cat si administratora nu doresc sa faca nimic in acest sens deoarece au o legatura stransa cu dansa la un etaj mai jos o alta vecina aduna maidanezii de pe strada si ii tine pe scara practic tot blocul a devenit un focar de infectie.politia nu intervine iar eu nu am cunostintele necesare de a remedia legal acest aspect.va rog doar sa ma indrumati catre cine ar trebui sa ma adresez va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
hobincu, utilizator
Cel mai recent răspuns: hobincu , utilizator 18:48, 23 Noiembrie 2013
Dar in blocul acela sunteti numai dv. vecinele cu animalele si presedinta? Nu mai exista si alti proprietari?
Puneti mana de la mana si determinati persoanele astea sa renunte la animale. Faceti manifestatie in fata usii lor, puneti presiune pe aceste persoane.

Adresati-va la primarie, la Sanepid (sau cum s-o mai fi numind acum), incercati la autoritati,
Iata un site de unde sa incepeti
[ link extern ] /
Multumesc de sugestii...nu sunt doar eu si dansele in bloc insa vecinii pur si simplu au renuntat se lupta cu aceasta problema de cativa ani...renunta la caini o perioada apoi o ia de la capat.aceata vecina are un comortament execrabil injura loveste asmute cainii pe oricine indrazneste sa ii adreseze vreo nemultumire...stiu ca pare ceva ireal dar chiar eu am patit-o zilele trecute insa nu voi renunta inca o data multumesc pt indrumari
Daca locuiti in Bucuresti,fiecare sector are un Centru Teritorial Veterinar.Puteti trimite chiar
un mail cu adresa dumneavoastra, ce va deranjeaza(cum ati scris si aici) si cei de acolo
trimit pe teren un tehnician veterinar care intocmeste un PV si masurile ce urmeaza sa fie
luate.(de ei sau Primaria Bucuresti).

Sesizati oficial directia de sanatate publica,autoritatea sanitar veterinara
Desi,si aceste autoritati patrund cam greu in proprietate privata
Am facut sesizare catre directia de sanatate publica Bucuresti,catre primaria sectorului 5 astept un raspuns din partea dumnealor sa vad ce se rezolva si o sa fac si catre autoritatea sanitar veterinara.multumesc frumos pentru sugestii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal să ții într-o curte de 250 mp 4 câini și 10/15 pisici Dumitru Doinita Dumitru Doinita Vecina mea are curtea cu tot cu construcția casei , a unui garaj și o altă anexă 250mp Este legal să dețină în acest spațiu 4 câini maidanezi și ... (vezi toată discuția)
Problema vecin claoodia19 claoodia19 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)