gicu13 
	    	Utilizator

gicu13 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

AntoanelaC 
	    	Utilizator

AntoanelaC 
	    	Utilizator	    

Eu va sfatuiesc sa vorbiti cu un avocat bun. Din proprie experienta va spun, ca eu am avut un act de vanzare cumparare in care se specifica foarte clar ca apartamentul este cumparat cu banii din donatia parintilor - erau procuratori de fonduri, doar pentru mine. Ba mai mult, am facut un imprumut la munca sa amenajz apartamentul. Si totusi la partaj el a obtinut 70%, facand dovada - mincinoasa, caci lucra la firma tatalui sau - ca a avut venituri mai mari. Eu am ramasa sa achit creditul - achitasem doar 5% din el la momentul partajului. Si i-am platit si sulta, 70% din valoarea de evaluare a apartamentului.
 AntoanelaC 
	    	Utilizator

AntoanelaC 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 georgeta_bursuc	                   

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in privinta partajului. Pe scurt: am cumparat un ap. in timpul casatoriei cu bani din donatia mamei mele, ... (vezi toată discuția)
	                    georgeta_bursuc	                   

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in privinta partajului. Pe scurt: am cumparat un ap. in timpul casatoriei cu bani din donatia mamei mele, ... (vezi toată discuția)

lauradeleanu_	                   

Buna ziua!
Momentan sunt in divort cu sotul meu si urmeaza sa deschid si procedura pentru partaj. Si aici este nelamurirea mea. Are vreun drept sotul meu la ... (vezi toată discuția)
	                    lauradeleanu_	                   

Buna ziua!
Momentan sunt in divort cu sotul meu si urmeaza sa deschid si procedura pentru partaj. Si aici este nelamurirea mea. Are vreun drept sotul meu la ... (vezi toată discuția)

roxxanna	                   

Stimati domni, 
As dori si eu un raspuns intr-o problema legata de un partaj al unui imobil.
Sunt in proces de partaj cu fostul sot pentru o garsoniera, ... (vezi toată discuția)
	                    roxxanna	                   

Stimati domni, 
As dori si eu un raspuns intr-o problema legata de un partaj al unui imobil.
Sunt in proces de partaj cu fostul sot pentru o garsoniera, ... (vezi toată discuția)