avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere in baroul Constanta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere in baroul Constanta

Buna ziua! Doresc anul acesta sa dau examen de intrare in Barou la Constanta insa am cateva nelamuriri:
1. Examenul se va da in Baroul din Constanta sau la Bucuresti? Am auzit ca toti candidatii vor veni de anul acesta la Bucuresti pentru a da examen.
2. Am nevoie de vreo semnatura sau vreun act pentru a dovedi ca am un avocat cu care fac stagiul sau de abia dupa ce promovez examenul trebuie sa imi gasesc un avocat... sau nu e neaparat nevoie de avocat definitiv pentru stagiu? in legea 51/1991 am citit ca se tin cursuri si alte cateva modalitati de realizare a stagiului.
3. Subiectele si tematica este publicata undeva sau este publicata prea tarziu pentru a fi luata in considerare? Sau se pot utiliza subiectele si tematica publicate pe site-ul Baroul din anii precedenti?

Imi cer scuze pentru lipsa mea de cunostine, insa totul pare atat de confuz...:sorry:
Iti recomand sa mergi la Baroul Constanta şi, acolo, ti se vor da raspunsuri la toate intrebarile tale.
Succes! ;)
Primirea in profesie se obtine numai pe baza unui examen la nivel national organizat de U.N.B.R, potrivit legii 51/1995 (cu modificarile in vigoare de la 1 ianuarie 2009), si Statutului profesiei de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou constanta munteanu mihaela munteanu mihaela este raportul juridic civil de invatat pt examen? a-ti observat k tematica nu corespunde cu subiectele, in sensul k subiectele nu acopera tematica? ma poate ... (vezi toată discuția)
Acces in profesia de avocat Adela.Alexandra Adela.Alexandra Saptamana trecuta mi s-a spus ca daca se face dovada lucrului cu carte de munca la un birou de avocatura, dupa finalizarea licentei, se poate face accesul in ... (vezi toată discuția)