cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

razvansax 
	    	Utilizator

razvansax 
	    	Utilizator	    

razvansax, utilizator
 razvansax, utilizator 	
			 razvansax 
	    	Utilizator

razvansax 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Stefan2791	                   

Am fost angajat la o societate ca șofer,am avut o tamponare ușoară în Germania rezultând câteva zgârieturi pe bara mașinii din față!
Am făcut ... (vezi toată discuția)
	                    Stefan2791	                   

Am fost angajat la o societate ca șofer,am avut o tamponare ușoară în Germania rezultând câteva zgârieturi pe bara mașinii din față!
Am făcut ... (vezi toată discuția)

cornel_marius	                   

Buna ziua .Daca o asigurare RCA se dovedeste ca nu a fost valabila la data accidentului([i] nu stiu cum se poate face asta[/i]) , asiguratorul mai poate ... (vezi toată discuția)
	                    cornel_marius	                   

Buna ziua .Daca o asigurare RCA se dovedeste ca nu a fost valabila la data accidentului([i] nu stiu cum se poate face asta[/i]) , asiguratorul mai poate ... (vezi toată discuția)

GeorgeGh	                   

Am fost implicat intr-un accident rutier ca victima.Am fost lovit din spate iar cel care a comis accidentul nu are asiguare auto.S-a intocmit dosar penal ... (vezi toată discuția)
	                    GeorgeGh	                   

Am fost implicat intr-un accident rutier ca victima.Am fost lovit din spate iar cel care a comis accidentul nu are asiguare auto.S-a intocmit dosar penal ... (vezi toată discuția)