avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Numar topografic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Numar topografic

Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic pentru a putea solicita un extras CF de informare ? (Este vorba de o constructie veche de 40 ani, care nu cred ca a fost construita legal. )
La OCPI nu se gaseste acest numar datorita vechimii constructiei ( nu s-a cerut eliberare CF in ultimii 5 ani), iar numele si adresa vecinului nu-mi sunt de nici un ajutor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:46, 4 Iunie 2023
Bună ziua. Am și eu o mare problema, am cumpărat în urma cu câțiva ani un apartament fără CF, totuși nici după 10 ani constructorul nu a făcut nimic, mereu când îl sun îmi spune ca se va rezolva curând problema CF-ului dar nimic. Ce as putea sa fac?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
Danielaxyz, utilizator
Cum ați cumpărat? Legea spune că orice imobil trebuie să fie intabulat înainte de vânzare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare va rog mult ce date contine extrasul cf? va rog sami spuneti daca masuratorile topografice sant incluse in acel cf? la o casa cu anexe gospodaresti si teren,iar in cazul ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Despre intabulare teodosie113 teodosie113 In cazul cand intr-o curte sunt situate doua corpuri de cladire acestea au nr cadastrale si de intabulare diferite sau nr. cadastral si de intabulare este ... (vezi toată discuția)