Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic pentru a putea solicita un extras CF de informare ? (Este vorba de o constructie veche de 40 ani, care nu cred ca a fost construita legal. )
La OCPI nu se gaseste acest numar datorita vechimii constructiei ( nu s-a cerut eliberare CF in ultimii 5 ani), iar numele si adresa vecinului nu-mi sunt de nici un ajutor. Multumesc
Bună ziua. Am și eu o mare problema, am cumpărat în urma cu câțiva ani un apartament fără CF, totuși nici după 10 ani constructorul nu a făcut nimic, mereu când îl sun îmi spune ca se va rezolva curând problema CF-ului dar nimic. Ce as putea sa fac?
Mulțumesc.
O intrebare va rog mult
ce date contine extrasul cf? va rog sami spuneti daca masuratorile topografice sant incluse in acel cf? la o casa cu anexe gospodaresti si teren,iar in cazul ... (vezi toată discuția)
Carte funciara
SPIREA
Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)