n53 
	    	Utilizator

n53 
	    	Utilizator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 eron	                   

Am primit o citatie, cine imi explica ce inseamna?

Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in ... (vezi toată discuția)
	                    eron	                   

Am primit o citatie, cine imi explica ce inseamna?

Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in ... (vezi toată discuția)

StoianAdr	                   

Buna seara.. Azi am primit de la posta o CITATIE. in care spune.. Sunteti chemat in aceasta instanta camera sala... etc in data de 8 dec. 2021 in calitate de ... (vezi toată discuția)
	                    StoianAdr	                   

Buna seara.. Azi am primit de la posta o CITATIE. in care spune.. Sunteti chemat in aceasta instanta camera sala... etc in data de 8 dec. 2021 in calitate de ... (vezi toată discuția)

alexser24	                   

X -prin afişare la sediul Tribunalului Gi, cu ultimul domiciliu în Bucureşti este chemat în această instanţă, camera sala 1, în ziua de 09.09.2019, ... (vezi toată discuția)
	                    alexser24	                   

X -prin afişare la sediul Tribunalului Gi, cu ultimul domiciliu în Bucureşti este chemat în această instanţă, camera sala 1, în ziua de 09.09.2019, ... (vezi toată discuția)