avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conditiile in care se ridica o masina de catre politia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conditiile in care se ridica o masina de catre politia comunitara

sunt proprietara unei masini, pentru care am impozitul platit pe anul 2013, mai mult decat atat, am autorizatie pentru un loc de parcare la adresa mea de domiciliu pentru aceasta masina, cu chirie platita de cativa ani, inclusiv pe anul 2013.contract de inchiriere semnat cu cine credeti? cu primaria mun constanta. asa incat nu mica mi a fost mirarea sa gasesc pe parbriz o somatie in care mi se cere sa mi ridic masina in 10 zile. deci ce sa inteleg? primaria colecteaza taxele i si incaseaza chiria pe locul de parcare si pe urma te someaza sa ti ridici masina ce trebue sa fac sa nu fiu nevoita sa platesc acele sume colosale din citatie
Cel mai recent răspuns: c27ccn , utilizator 20:17, 14 Decembrie 2013
miine se implinesc cele 10 zile care mi au fost acordate sa mi ridic masina! i am schimbat anvelopele am spalat o si e ok. am lipit pe parbriz autorizatia pt detinerea locului de parcare, precum si adresa unde locuiesc. ii astept pe cei care au hotarat ca masina mea e abandonata si cu alte acte, care le vor putea fi de folos. promit ca voi revenii sa va spun ce am facut
singurul lucru care s a intamplat a fost faptul ca am primit o noua somatie in care imi sunt acordate alte 10 zile pentru a mi ridica masina. singura diferenta este ca acum este specificat faptul ca masina este improprie pentru a circula pe drumurile publice! iar aceasta somatie am primito prin posta cu confirmare de primire. toata situatia este de rasu-plansu. ce sa fac? am sa ma trezesc fara ea in parcare? nu stiu daca am spus, nu este un jaf de masina nici macar nu poti spune ca arata rau.este o masina normala de 6 ani destul de bine intretinuta, are toate actele in regula. imi expirase asigurarea dar am reinnoit o. nu ma pot deplasa ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie politia locala Pastorica Pastorica De la politia locala am gasit o somatie pe parbrizul masinii ca in termen de 10 zile sa eliberez locul de parcare(e platit la primarie) pe motiv ca exista ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Autoritatile vor sa imi ia abuziv locul de parcare cranisoiu cranisoiu Am locul de parcare platit de 15 ani. M-am trezit cu o somatie prin care trebuie sa imi mut masina deoarece exista temeiuri temeinice ca este ... (vezi toată discuția)