avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitere factura pe calculator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitere factura pe calculator

Pana acum am folosit tipizate pentru emiterea facturilor,dar acum am un client mai mare caruia doresc sa-i fac factura intr-un program specific de calculator.Intrebarea mea e daca pot sa-i emit doar lui pe calculator ca apoi la restul sa continui cu tipizate cu respectarea numerotarii.Daca nu merge asa,trebuie sa continui sa emit si la ceilalti clienti tot prin programul de calculator?In acest caz cum procedez cu filele ramase necompletate in facturierul tipizat?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 21:47, 26 Noiembrie 2013
Buna seara,

In opinia mea cel mai bine este sa folositi un singur format. As opta pentru forma emisa cu programul de facturare.
Facturile neutilizate le puteti anula. Nu uitati sa emiteti o decizie cu plaja numerelor pe care le veti utiliza in continuare din programul de facturare.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi fiscale adina_75 adina_75 Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea:In cadrul unei societati comerciale poti emite in paralel atât facturi fiscale generate direct dintr-un program ... (vezi toată discuția)
Factura calinel calinel Am emis doua facturi cu acelasi numar.Am uitat sa trec in facturier si am dat un nr. de factura la o firma, pe urma am completat o factura pe numarul dat la ... (vezi toată discuția)
Facturier ioanaep ioanaep Buna ziua Intrebarea mea este daca o firma poate sa aiba mai multe facturiere electronice cu serie si numar individual. Multumesc. (vezi toată discuția)