Salut.
Am si eu o intrebare:daca esti persoana desemnata intr-o firma,trebuie sa ocupi neaparat functia de coordonator,sau poate altcineva sa ocupe aceasta functie?
Eu de exemplu,ocup functia de agent transporturi,sunt persoana desemnata si altcineva este coordonator,iar in cazul unui accident sau altceva cine este tras la raspundere:eu sau el?
In cazul unui accident este tras la raspundere conducatorul auto gasit vinovat de producerea accidentului .
Daca accidentul s-a produs ca urmare a starii tehnice a vehiculului dovedita printr-o expertiza tehnica atunci poate fi tras la raspundere pe langa conducatorul auto si persoana care are prin fisa postului atributii privind verificarea starii tehnice inainte de plecarea in cursa.
Accident auto
ZachIonut
Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Expertiza accident auto
Bisca
Buna. In conditiile unui accident auto consumat pe un drum public dintre un autoturism si un pieton la raspunsul expertului reiese faptul ca soferul conducea ... (vezi toată discuția)