avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cos de fum la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cos de fum la bloc

Buna seara, locuiesc la etajul 1 (unu)al unui imobil cu 4 (patru) etaje, vecina de la parter are ca sursa de incalzire soba pe lemne cu cosul de fum ridicat doar un 1,5metri inafara, exact pana la nivelul geamului meu. De fiecare data cand face focul, fumul patrunde in dormitor, incercat sa discut cu ea dar inzadar...am discutat si cu ceilalti proprietari de pe acelasi palier care spun ca si ei sunt deranjati de fum. A-si dori sa stiu daca exista vreo baza legala in temeiul careia a-si putea sa actionez si care ar fi institutia abilitata? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
lloryshyka, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kevinrobert , utilizator 11:07, 10 Noiembrie 2018
Dar daca un vecin nu e deacord sa urc cosul de fum deasupra blocului atunci,ce e de facut?
Am ajuns in situatia in care trebuie sa intrebam vecinii daca avem voie sa mincam???......sau sa ne incalzim ???
Cum sa mai vina romanii in tara daca nu au nici un drept sa-si faca si ei o afacere ca trebuie intrebati vecinii daca are voie ,daca vecinii nu-ti dau voie .
De ce trebuie sa fie asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cosuri de evacuare Dombclaudia Dombclaudia Buna seara, ma aflu intr-o situatie in care nu stiu ce trebuie sa fac , sper sa ma ajute cineva cu un raspuns . Locuiesc la curte, in fata casei mele s-a ... (vezi toată discuția)
***** coș de fum la bloc cu 3 etaje să fie prevăzut și pentru centrale pe lemne? Vecinul13245 Vecinul13245 Salutare tuturor, Așa cum cred că mulți alții ajung într-o situație de, disperare, neștiind ce să mai facă, la cine să meargă, pe cine să ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate legala prelungiri hornuri casa vecina. paun97 paun97 Buna ziua, am si eu o curiozitate. Casa lipita de blocul in care locuiesc are construite niste prelungiri la hornurile din caramida. Aceste prelungiri urca pe ... (vezi toată discuția)