avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA prestatii la barje
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA prestatii la barje

Buna ziua,

Am de facturare prestatii de agenturare la o barja pavilion Olanda. Prestatiile sunt efectuate in porul Constanta, barja pleaca pe Dunare pana in Croatia.
Conform atr. 143 alin 1 lt h prestatiile fectuate la nave sunt scutite de taxa.
Nu am gasit nimic referitor la barje. Ma puteti ajuta cu incadrarea referitoare la TVA ?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Prestari servicii la nave in 390 Lumy1976 Lumy1976 Buna ziua, Am de facturat prestatii de agenturare (servicii prestate de o persoana impozabila din Romania pentru navele ce efectueaza operatiuni in ... (vezi toată discuția)
Tva bunkeraj augura augura Nava fluviala apartinind armator din ue,cod tva, se aprovizioneaza cu combustibil de la agent economic roman. Acesta factureaza combustibilul cu tva unei firme ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii catre o firma din olanda teodora g teodora g buna ziua. am urmatoarea problema o firma din Olanda inregistrata in scopuri de TVA in tracomunitar inchei un contract referitor la aplicarea de podele pe ... (vezi toată discuția)