avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu angajatorul

Sint angajat de 2 ani la o firma de transport in functie de Manager Transport firma fiind din Bucuresti si patronii din Spania.Masinile sant inscrise pe Buc. Ro.Din februarie anul acesta nu am mai primit nici-un ban la salariu.Datorita unor probleme nuau mai dat nici-un semn de viata nemaiplatind nicici-un fel de taxa si datorii din tara.Masinile sint in Barcelona si documentele si arhiva sint la mine acasa deoarece nu au mai platit serviciile firmei de contabilitate cu care a avut contract si nici chiria unde era sediul social si am fost nevoit sa iau documentele ca le dadeau in strada.Am cerut in nenumarate rinduri sa imi dea o negatie sa ma pot angaja dar au refuzat zicand ca imi platesc cit am lucrat mai ales ca toate actele sint la mine.Cum procedez sa intru in posesia salariului restant de 9 luni si a negatiei pentru somaj.

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 29 Noiembrie 2013
Puteti promova o actiune in instanta si sa solicitati instantei instituirea unui sechestru asigurator pe bunurile angajatorului.
poate sa puna sechestru daca masinile sint in Barcelona ?
Da, se poate institui sechestru asigurator si pe bunurile aflate in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul lucra la o firmă de pază în ultima zi lucrătoare din ... andr33a1997 andr33a1997 Soțul lucra la o firmă de pază în ultima zi lucrătoare din februarie trebuia să primească salariu pe luna ianuarie dar nu iau intrat nici până acum ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu o nelămurire legata de fostul loc de munca...la ... BirauBogdan BirauBogdan Bună ziua,am și eu o nelămurire legata de fostul loc de munca...la lichidare eu am dispărut subit de pe rapoartele lor nemaiplatind către mine și bonusul ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator mi-a blocat salariul. Catalinurda Catalinurda Buna ziua , Am o problema cu fostul angajator mai exact susține ca ma acționat penal pentru niște nedecontari din trecut care le-a observat acum după ... (vezi toată discuția)