Am facut reclamatie la OPC impotriva unui dezvoltator imobiliar cu care am incheiat un antecontract de vanzare si contract de vanzare cumparare imobil pentru nerespectarea acestoara inclusiv prioiecte si autorizatie de constructie , institutie care l-a sanctionat si dat masuri de refacere a lucrarilor si returnare de bani ptr lucrari neefectuate, dezvoltatorul a contestat amenda in instanta pierzind irvocabil, eu am actionat in judecata dezvoltatorul pe comercial castigind instanta obligandul sa returneze o suma de bani ( el mai poate face recurs)
Cum ma pot asigura in baza hotararii din procesul cu OPC ( eu fiind pagubitul) si hotararii de la comercial ca imi pot recupere suma de bani el avand propritati si bani in banca.
Multumesc!
Dvs. sunteti creditor chirografar, ceea ce inseamna ca puteti urmari orice bun din patrimoniul investitorului debitor fara insa a avea vreo prioritate in cazul unui eventual concurs intre mai multi creditori. In aceste conditii, tot ce puteti face este sa puneti in executare hotararea judecatoreasca si sa va asigurati ca dosarul de executare il veti incredinta unui executor care isi face treaba.
Ordine distribuire
irbo
buna ziua. as avea si eu urmatoare speta mai ciudata cred si as vrea niste opinii. sunt creditor gajist. firma debitoare este in insolventa. acum aflu ca ... (vezi toată discuția)