avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa De timbru Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa De timbru Succesiune

Sunt pe cale sa dezbat o succesiune cu inca 2 verisori, pentru 2 proprietati ce apartin bunicilor. Vreau sa stiu daca este adevarat ca putem sa nu platim taxa de timbru,avand in vedere ca nu avem venituri. Am inteles ca putem sa fim scutiti de aceasta odata in viata. Tot ce intreb este din ce am auzit de la diverse persoane ,nu m-am consultat cu avocatul inca!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 19:55, 28 Noiembrie 2013
Puteti formula o cerere de autor judiciar, iar instanta va decide in functie de documentatia depusa in sustinerea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunici si tata mariusshogun mariusshogun Bunicii din partea tatalui au decedat cu multi ani in urma iar tatal, in urma divortului sau, a locuit in apartamentul bunicilor. Dupa decesul tatalui, care a ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiune adys69 adys69 Buna seara. ajutati-ma si pe mine cu o problema va rog . prefer sa nu dau nume. O sa specific prin anumite litere. Am fost solicitat sa ma prezint la un notar ... (vezi toată discuția)
Mostenire sibiiileana sibiiileana buna seara.am depus o cerere de chemare in judecata avand subiect iesirea din diviziune.as dori sa stiu in cazul in care sunt dezocupta si depun de la finante ... (vezi toată discuția)