bendyx066 a scris:
Capitolul IV. STANDARDE DE ETICÃ ORGANIZAŢIONALÃ
17. Relaţia cu părţile
1) Mediatorul este obligat să respecte auto-determinarea părţilor (independenţa, expunerea liberă), capacitatea părţilor de a ajunge voluntar la un acord.
2) Mediatorul trebuie să asigure organizarea echitabilă şi imparţială a procesului şi desfăşurarea fiecărei etape a acestuia.
3) Mediatorul trebuie să dea consultaţii tuturor participanţilor la proces, la cererea acestora, să răspundă la întrebări, în cazul în care este competent.
Ce mai spuneti de atitudinea acelui mediator, avand n vedere acest capitol din Codul pe care cred ca dvs nu-l intelegeti sau habar n-aveti de el si va rog nu mai dati dvs sfaturi ca nu stiu ce experienta aveti si nici dvs ce experienta am eu, poate imi trimiteti c/v ul dvs sa vad cu cine discut. Si sa stiti ca astfel de atitudini fata de clienti ne -au adus in halul in care suntem in relatiile prestator de servicii- client in care unii sunt mai presus decat altii.Nu credeti ca se putea vorbi frumos la telefon , cu respect si cu incercarea de a rezolva amiabil conflictul chiar cu o noua invitatie ?
Nu spun nimic stimate coleg..... nici despre Dvs nici despre mediatorul infierat cu ardoare pe acest site.
In alta ordine de idei, departe de mine gandul de a ma compara cu Dvs. Va asigur ca apreciez obiectiv profesionalismul si experienta de care vorbiti, pe baza dovezilor oferite.
Fac o paranteza si va atrag atentia ca atunci cand deschideti o discutie ar fi bine sa va documentati mai cu atentie..... citatul pe care il oferiti este din Codul deontologic al mediatorului din Republica Moldova. :) Ne va folosi tuturor cand vom practica in acasta tara, multumim.
Totusi, mediatorii romani au si ei un Cod deontologic national pe care ar trebui sa il citeasca si sa il respecte motiv pt care va sugerez sa folositi in activitatea Dvs varianta publicata la pe siteul Consiliului de mediere (din Romania) la sectiunea legislatie. Acolo o sa gasiti capitol 4 care ar trebui sa fie interesant pt Dvs.
In incheiere imi cer scuze ca nu o sa dau curs cererii de a va transmite cv-ul meu insa va asigur ca pot sustine oricand o discutie profesionala constructiva. O zi buna in continuare.