avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit societate nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit societate nebancara

ce se poate intampla daca nu platesc ratele la provident?au dreptul sa ma agreseze fizic si verbal reprezentantii acestora?
da dar in contract spune ca la neplata ratelor provident recurce la masuri juridice... NU la agresiuni
Nu va suparati pe mine, nerespectarea obligatiilor contractuale si refuzul de a va indeplini obligatia de plata reprezinta o "agresiune " mult mai grava decat cea exercitata de ei impotriva dumneavoastra.

In tarile civilizate, activitatea de recuperare este exercitata de indivizi imbracati elegant ce insotesc debitorii oriunde merg acestia, fara sa le adreseze vreun cuvant. rata de recuperare este extrem de mare.

In Romania ne suparam ca suntem deranjati de creditor care ne roaga sa ii platim datoria.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2013
ContSters214341, utilizator
Cred ca cea mai mare culpa apartine in acest caz legistlativului caci permite practicarea unor asemenea dobanzi consider ca ar trebuie clar ca prin lege sa se stabileasca clar ce dobanzi pot fi practicate in afara afara de asta sa se stabileasca clar cine poate lua un credit si in ce valoare pentru a se evita astfel de situatii
Sigur ca da, intotdeuna vina apartine cuiva.. altcuiva, noua, niciodata !
Am zis cea mai mare culpa nu in totalitate dar cel putin parerea mea este ca vina cea mai mare apartine legistlativului adica mi se pare de ordinul incredibilului ca o societate sa poata practica legal o dobanda de 1000% (desigur sa nu va imaginati ca iti spun acest lucru in fata ),mi se pare deja ridicol sa avem camatarie ca o infractiune si in acelasi timp cineva sa poata puna legal asemenea dobanzi,adica cei prinsi facand camatarie daca e sa fie permise asa dobanzi nu ar trebuii condamnati ci consiliati pentru a intra in legalitate.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2013
alina_25, utilizator

Alte discuții în legătură

Faliment personal (?!) ContSters163409 ContSters163409 Bună ziua, Fratele meu are între 3-5 credite bancare + provident + prieteni(camatar bani luati fara acte). Sunt curious dacă se poate face ceva în ... (vezi toată discuția)
Imprumut de la o institutie nebancara - sumele sunt prea mari. se poate face ceva? aazz aazz Buna ziua, Am luat un credit de la o institutie nonbancara, careia, la un moment dat, nu am reusit sa-i achit ratele la timp. A urmat, timp de 12 luni, ... (vezi toată discuția)
Legalitatea firmelor de recuperare creante branischi37 branischi37 :confused:Salut tuturor, itrebarea mea este : Chiar e legal ce fac aceste firme? (vezi toată discuția)