avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Codul Civil francez Tradus
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Codul Civil francez Tradus

Exista o versiune online a Codului Civil Francez tradus in limba romana? Ma intereseaza mai mult prevederile in materia locatiunii. Daca ma poate cineva ajuta cu un link ar fi extraordinar !!!
Cel mai recent răspuns: Opritoiu Cristi-Anderson , utilizator 05:08, 18 Noiembrie 2021
Il gasiti aici
[ link extern ]
Am o nelamurire asupra unor articole din codul francez. art. : 943, 931, 932, 944, 953, 960,1076 din codul civil.
Ma puteti lamuri si pe mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse traducãtori - codul penal francez ºi german alynotza01 alynotza01 unde pot gasi codul penal francez sau german??...mi`ar fi mai usor tradus.. (vezi toată discuția)
Drept international penal ContSters47264 ContSters47264 Dragi colegi, printre dvs. se afla , asa cum imi imaginez , si pasionati ai acestei ramuri de drept. M-ar intresa daca putem dezbate din cand in ... (vezi toată discuția)
Curs civil contracte (mostenire) codeck codeck Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu un curs de civil in format electronic pe contracte?Ma intereseaza in special si ceva legat de mosteniri :D (vezi toată discuția)