avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curs civil CONTRACTE (Mostenire)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curs civil CONTRACTE (Mostenire)

Buna seara!
Ma poate ajuta cineva cu un curs de civil in format electronic pe contracte?Ma intereseaza in special si ceva legat de mosteniri :D
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2013
codeck, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters158732 , utilizator 20:31, 9 Aprilie 2013
codeck a scris:

Buna seara!
Ma poate ajuta cineva cu un curs de civil in format electronic pe contracte?Ma intereseaza in special partea legata de mosteniri :D

ori contracte ori mostenire? :))
Art.953 ......pana la art.1163 NCC Despre mosteniri si liberalitati.I'l gasiti si pe net Codul....

Succes.

Omul de pe zebra!
merci...am codul... un suport de curs in format electronic la succesiuni ma interesa.
nu cred ca exista avand in vedere ca abia au aparut carti.
am gasit pana la urma ceva electronic pe noul cod:
Succesiuni -> [ link extern ]
Vanzare-cumparare si schimb ->
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

De unde obtin noul cod civil in format electronic? cristina888 cristina888 Buna ziua. Am si eu nevoie de noul cod civil in format electronic, care sa aiba o editura si un autor.Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare.Am nevoie ... (vezi toată discuția)
Noul regulament cedo aplicabil de la 1 ianuarie 2014 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza un link care sa poata fi accesat cu noul Regulament CEDO aplicabil de la 1 ianuarie 2014 in limba franceza sau o carte in care este publicat ... (vezi toată discuția)
Model contract inchiriere remorca fireman_mil fireman_mil vreau sa inchiriez cateva remorci de 750 kg si as dori un model de contract de inchiriere remorci multumesc anticipat pentru ajutor (vezi toată discuția)