avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o hotarare

Buna ziua, as vrea sa mi spuneti ce pot sa fac daca avocatul meu nu vrea sa mi dea prima pagina de la o hotarare? Mi a spus ca a pierduto si el nu este copist ci avocat. Eu cred ca el ascunde ceva prin pierderea acesteia.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 17:43, 14 Decembrie 2013
Mergeți la judecătoria unde vi s-a judecat procesul și solicitați încă un exemplar al hotărârii respective
Cu numarul dosarului mergeti la arhiva instantei si solicitati sa vi se elibereze o copie a hotararii desi, daca sunteti parte in dosar, trebuia sa vi se comunice hotararea acasa.
In alta ordine cea mai importanta parte o documentului respectiv este inscris la final acolo unde scrie ca instanta "Hotaraste" unde se inscrie decizia instantei. Pe prima pagina sunt prezentate partile din proces, cine este prezent sau nu la sedinta.......
adelaida_07 a scris: "... Pe prima pagina sunt prezentate partile din proces, cine este prezent sau nu la sedinta......."
Tocmai aici poate fi secretul. Posibil ca avocatul sa fi "uitat" sa se prezinte in instanta la ultima infatisare, lucru consemnat in hotararea data de catre instanta de judecata.
Multumesc mult. Da si eu cred asta. Problema este ca eu sunt in Franta, am cerut o copie dupa dosar dar nu se grabesc sa o dea. Multumesc pentru raspuns.
Eu sunt in Franta si nu pot sa merg la judecatorie.

Alte discuții în legătură

Anulare testament si certificat mostenitor tobescu tobescu Buna ziua, am si eu o cauza pentru care as vrea sa mi dati opinia Dvs. Avocatul meu a facut un apel la o sentinta civila, acest appel a fost respins \\"ca ... (vezi toată discuția)
Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii? tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs. Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul mariasc mariasc In dorinta de a-mi recupera o suma de bani de la o societate am solicitat serviciile unui avocat.Suma de recuperat era de 5814,5 euros, care reprezinta o ... (vezi toată discuția)