avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o hotarare

Buna ziua, as vrea sa mi spuneti ce pot sa fac daca avocatul meu nu vrea sa mi dea prima pagina de la o hotarare? Mi a spus ca a pierduto si el nu este copist ci avocat. Eu cred ca el ascunde ceva prin pierderea acesteia.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 17:43, 14 Decembrie 2013
Doamna Adelaida si domnule Mediator, va multumesc mult pentru mesajele Dvs.
Cum in curind vin sarbatorile va doresc multa sanatate, sarbatori fericite si La multi ani 2014.

Cu stima,
Corina Tobescu
Multumesc pentru urari. Sa aveti parte si dvs. de clipe placute alaturi de cei dragi !
Nu voiam sa va zic la inceput, dar acum sunt convins ca ati ajuns la aceeasi concluzie - de cele mai multe ori, cand cineva este recomandat chiar de catre un apropiat, este bine sa meditati daca se merita sa apelati la persona respectiva. De cele mai multe se risca un fiasco.
Stimate domn Gigi Popa, va multumesc pentru mesajul Dvs. Aveti perfecta dreptate, eu ma bat pentru drepturile mele din 2008, iar acum sunt inca pe drum pentru cautarea unui avocat BUN, sunt déjà obosita dar nu vreau sa ma dau batuta, cred ca intr-o zi o sa ajung sa scot la iveala toate murdariile facute cu ajutorul coruptiei. Acum fostul avocat cauta pe toate caile sa ma convinga ca a lucrat bine (cum am spus a stalucit prin toate absentele la Instanta), isi da seama ca lucrul pe care l-a facut poate sa l coste mult.Nu stiu cand Romania o sa scape de spagari, a ajuns de rasul lumii. Acum nu stiu daca mai pot sa fac o contestatie in anulare, actul dat de judecatorie si recursul meu si intampinarea sunt departe de adevar. Avocatul meu a mintit in recursul lui, a mintit cum m-a mintit si pe mine din cauza asta imi cerea sa l las sa lucreze.

Numai bine va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare testament si certificat mostenitor tobescu tobescu Buna ziua, am si eu o cauza pentru care as vrea sa mi dati opinia Dvs. Avocatul meu a facut un apel la o sentinta civila, acest appel a fost respins \\"ca ... (vezi toată discuția)
Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii? tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs. Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul mariasc mariasc In dorinta de a-mi recupera o suma de bani de la o societate am solicitat serviciile unui avocat.Suma de recuperat era de 5814,5 euros, care reprezinta o ... (vezi toată discuția)