avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine beneficiaza de noul cod penal 2014
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine beneficiaza de noul cod penal 2014

Sotul meu a luat in nov2013, 2 ani cu executare pentru contrabanda,as dori sa stiu daca beneficiaza de noul cod penal in 2014, el a mers in proces pe 320 ind 1(recunoastere).Va multumesc:
Cel mai recent răspuns: cptelena , utilizator 20:56, 27 Mai 2014
mam eliberat in 2006 petru furt am avut 3 ani si 8 luni in 2013 ma prins cu niste tigari .. prejuticiu de zece mi de euro dosarul inca este la procoror ma arestat am facut 2 luni si mam eliberat pe Control juriticiar de 8lun de zile dosarul este la procoror nici acum nu la trimis in istanta vreau sa stiu si eu pe legea mai favorabila care e incadarea ? si ce poate sa mi se intaple
sotul meu a mers pe recunoastere si a primit 2 ani cu executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal, aplicarea retroactiva Lala46 Lala46 Buna ziua Dispozitiile noului cod penal de la 1 februarie 2014 se aplica si retroactiv? Adica, o pedeapsa primita pe actualul cod penal va fi micsorata dupa ... (vezi toată discuția)
Reducere pedeapsa noul cod penal haciko haciko buna seara... am o intrebare daca poate cineva sa imi raspunda ..va multumesc daca se schimba noul cod penal, la o persoana ce are 2 ani de condamna si din ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii mai favorabile OANACAMPAN OANACAMPAN Proiectul de lege privind reevaluarile dosarelor pentru aplicarea legii mai favorabile detinutilor este aparuta deja in Monitorul Oficial.Asadar,o condamnare ... (vezi toată discuția)