avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Lumina Math
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Lumina Math

Buna ziua, recent copilul a participat la un concurs de testare a cunostintelor matematice organizat de fundatia Lumina Math. Am fost deacord, prina achitarea taxei de inscriere, cu termenii si conditiile specificate in regulamentul dansilor. In urma sustinerii probei prevazute e regulament si afisarea rezultatelor, copilul obtinand punctaj maxim, organizatorii Lumina Math au modificat arbitrar si unilateral regulamentul introducand o etapa de baraj. Mentionez ca in tot continutul regulamentului nu se specifica nicaieri (nici macar cu note de subsol) posibilitatea acestui lucru ([ link extern ] .
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:56, 4 Decembrie 2013
Buna ziua,

care este intrebarea dvs?

Costi Boncu
Este legal sa fie modificat regulamentul unui concurs (Lumina Math) avizat de Ministerul Educatiei dupa incheierea concursului?
Aici este regulamentul: [ link extern ]
Trebuie sa fi fost informati ca acest concurs este organizat de Minister pentru grupele de excelenta, ca este o etapa importanta in clasamentul elevilor participanti si ca mai urmeaza inca doua concursuri, in urma carora se va decide daca aceste grupe de excelenta raman sau nu, sunt eficiente sau toaca bani ...
Buna ziua,

raspunsul se regaseste in cuprinsul regulamentului insusi. Modificarile se pot face numai in concordanta cu capitolul care ar prevdea aceasta posibilitate. In cazul in care nu sunt respectate regulile concursului si din acest motiv ati suferit un prejudiciu, acesta trebuie acoperit.

Costi Boncu
Nu a suferit nimeni niciun prejudiciu, s-a participat la un concurs care prevede, ca orice concurs, un mare premiu. Regulamentul prevede proba de baraj, deci ...

@winterartic, ati avut dreptul la contestatie, daca ati facut-o si nu va multumeste solutia, puteti sa actionati in judecata organizatorul.

:offtopic:

In ce lume traim? Daca un concurs are un singur premiu si 50 de castigatori, cum il impartiti?

Alte discuții în legătură

Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)
Respins la concurs - exista o solutie juridica viabila? mikas mikas Sotul meu lucreaza ca subofiter in cadrul MJ, absolvent Drept, si a sustinut in vederea participarii la un concurs de ocupare posturi ofiter o examinare ... (vezi toată discuția)
Anulare abuziva a premiului - finala concursului darkdesign darkdesign Buna ziua,ma numesc Capitanu Camelia si am urmatoarea problema: am participat la concursul \\\"Fii Fata de 10\\\" la Pro Cinema si am reusit sa ma ... (vezi toată discuția)