avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Firma

Buna seara, acuma vro 2 luni de zile impreuna cu cineva am deschis o firma SRL-D, firma a fost aprobata, urma sa facem stampila si sa platim punctul de lucru sau mai urma, totu a ramas in stand by, persoana cu care am deschis firma a vrut sa renunte, acuma problema este urmatoare, care este demersu sa scot persoana respectiva din firma ? trebuie sa platesc ceva? care ar fi costurile, Vreau sa pornesc firma mai departe singur !
Multumesc, si as aprecia niste raspunsuri sa fie cat mai inteles pentru ca nu sunt foarte priceput !
Cel mai recent răspuns: lucaciu_nick , utilizator 23:25, 4 Decembrie 2013
te adresezi la registru comertului unde ai infintat-o si acolo afli toate raspunsurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces asociat calindanutz calindanutz buna seara, va rog sa ma sfatuiti caci am si eu o problema particulara, in urma cu 3 ani am deschis un srl cu un amic 50% fiecare, el administrator, un an mai ... (vezi toată discuția)
S r l suspendat stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati ,am un SRL DIN 2004l-am infintat ,,dar a trebuit sa plec l-am lasat administrator pe un var cu procura ... (vezi toată discuția)
Se poate face un magazin online(comert pe internet-haine) pe un pfa,sau e necesara firma? adrian_bra adrian_bra Buna ziua, As dori sa infintez un magazin online, pe care sa comercializez haine , incaltaminte si deferite accesorii vestimentare.Intrebarea este daca pot ... (vezi toată discuția)