avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Licenta import materiale din China
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Licenta import materiale din China

Buna ziua. Daca o societate din Romania vrea sa importe materiale din China are nevoie de licenta?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:06, 21 Ianuarie 2014
Nu. De la chinezi cumperi cum vrei :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta import china SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati la 2-3 intrebari legate de importul de tigari electronice din China: - institutia care elibereaza ... (vezi toată discuția)
Probleme import anamariadima anamariadima Buna ziua din nou.Am fost zilele trecute la vama pentru a afla mai multe informatii in legatura cu import imbracaminte China.Si mi s-a spus ca ar fi bine sa mi ... (vezi toată discuția)
Import produse cosmetice – procedura legala alindascalu alindascalu Buna seară, M-am gândit să deschid un magazin online cu produse cosmetice, farduri, rujuri, pensule, etc… Mă tot confrunt cu certificările de gen ... (vezi toată discuția)