avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari nu-mi permite schimbarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari nu-mi permite schimbarea apometrelor

Buna ziua!

Am achizitionat apometre clasa C, intrucat pierderile care vin per persoana sunt exagerate. Dna de la asociatie mi-a transmis ca nu este voie sa instalez clasa C. Puteti sa ma directionati spre o autoritate superioara sau o prevedere legala (de stipulare a optiunii utilizatorului cu privire la clasa apometrului)?

Multumesc, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 21:04, 6 Decembrie 2013
Daca ati achizitionat apometrele de clasa superioara si nu mai aveti cum sa le returnati la magazin, o sa trebuiasca sa le montati pe acelea. In principiu asociatia existenta acolo poate sau nu sa va ia in evidenta apometrele noi , pentru ca nu poate fi obligata de nimeni sa accepte de exemplu ca apometrele noi sa nu fie omologate, sa nu aiba verificare metrologica initiala, sa nu fie de aceeasi clasa de precizie ca cele anterioare, etc. . Va agitati degeaba.
Indiferent de clasa contoarelor din ap. tot vor exista diferente intre contorul de bransament si cele din ap. ca atare tot se va plati surplusul de consum pe ap. sau pe nr. de persoane .( depinde cum a-ti hotarat in A.G. )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare apometre liliana iordache liliana iordache cine este raspunzator pt dif mare de metri cubi de apa rece si calda din lista la asociatie? (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa nu platesc diferentele de apa? AmeaDica AmeaDica La asociatia de propietari din care fac parte citirea apometrlor din aprtamente nu s-a mai facut de 5 ani.Pe luna se baga diferente de cate 10-17lei pe ... (vezi toată discuția)
Lnlocuire apometre motanila motanila In urma cu 15 ani am hotarat ca bransarea la apa rece si calda sa fie facuta de pe coloanele de la baie cele de la bucatarie sa fie anulate. Pe coloana de apa ... (vezi toată discuția)