avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitia de bunuri de la firma neplatitoare TVA si ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitia de bunuri de la firma neplatitoare TVA si revanzarea acestora

Buna ziua
As dori sa stiu care este exact procedura in cazul achizitiei de produse de catre firma noastra(inscrisa in ROI) de la o firma din Romania neplatitoare de TVA,bunuri ce urmeaza a fi revandute catre o firma din Italia.
Cine plateste TVA in acest caz??????????
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 12:02, 6 Decembrie 2013
Achizitionati fara TVA si vindeti fara TVA in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara ContSters156394 ContSters156394 As avea nevoie de ajutor pentru clarificarea catorva puncte referitoare la achizitii intracomunitare. Sa presupunem ca firma X, din Ro, vrea sa cumpere produse ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitoare de tva doreste sa faca achizitie intracomunitara geanina_free geanina_free Buna ziua, Am un SRL neplatitor de tva si as dori sa aduc niste produse dintr-o tara UE pe care furnizorul mi le da la pretul de vanzare + TVA - ul aferent ... (vezi toată discuția)
Achizitie produse din uk - plata tva se face in ro sau uk tonu_adrian tonu_adrian Buna ziua, Vreau sa infiintez o societate prin care sa achizitionez produse (piese auto) din UK. Cum e mai bine de infiintat societatea, platitoare sau ... (vezi toată discuția)