avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen judecata contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen judecata contestatie

Buna ziua, pe data de 13 sept 2013 am fost premiat cu o amenda la care am depus o contestatie in termenul legal la judecatoria Fetesti pe raza careia am luat amenda dupa care am mai depus o completare a constestatie in luna octombrie. Nici pana in ziua de azi nu am primit un termen de judecata a contestatiei ci doar un numar de dosar pe care l-am aflat sunand la judecatorie. Este cineva amabil sa imi spuna care este durata maxima legala in zile pana cand instanta poate acorda primul termen de judecata si daca pot muta judecata in localitatea de domiciliu.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 20:55, 6 Decembrie 2013
Nu exista o durata maxima,veti fi citat cand se va stabili primul termen.
Nu puteti muta dosarul,dupa cum va convine.
Daca justitia romana tot o lungeste cu mine 1 an sau 2 de acum inainte pana imi acorda un termen... mie o sa-mi vina amenda la impozit sa o platesc la primarie... cum dovedesc ca am contestat amenda si ca nu sunt obligat sa o platesc decat cand am o hotarare judecatoreasca ?!
Dovada o faceti cu un certificat de grefa.
Se obtine de la instanta la care a fost depusa plangerea contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contestata la politie - dare in debit la primarie la 1 an de la plangere dansara2002 dansara2002 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca dupa ce am contestat o amenda in termeni legali (30 zile), trimitand in judecata Politia Locala care mi-a dat amenda, e ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi ridic permisul de conducere dupa perioada de suspendare chiar daca am depus cotestatie? titisor33 titisor33 Sunt din Iasi si lucrez la o firma de distributie de piese auto si pe data de 10 mai la iesirea din orasul Tg. Mures spre Reghin am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de inaintare AurelOlteanu AurelOlteanu Buna ziua, Prietenei mele i a fost suspendat permisul si a primit si 10 puncte de penalizare, insumand 1450 lei. Ambele sanctiuni au fost scrise pe acelasi ... (vezi toată discuția)