avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transfer pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transfer pensie

In luna iulie anul acesta mi-am schimbat domiciliul din jud.Hunedoara in jud Constanta.Ca atare mi-am cerut transferul pensiei la Constanta.Dosarul meu continea si o recalculare a pensiei deoarece la calculul pensiei nu-mi luasera in calcul 4 ani(din neglijenta lor).Acum am primit decizia de la Casa de pensii Constanta dar fara recalculare si fara indexarile primite de anul trecut pana in prezent.Azi m-am prezentat la Casa de Pensii Constanta si la ghiseu am primit asigurarea (verbala) ca asta-i legea si ca voi primi ulterior o alta decizie iar diferenta de bani o voi primi retroactiv .Va rog sa-mi spuneti daca este corect ce zic dansii sau trebuie sa fac contestatie in scris....multumesc,
Cel mai recent răspuns: sv.cristian , utilizator 21:55, 7 Decembrie 2013
este dreptul dumneavoastra sa contestati decizia, in contestatie sa mentionati motivele dvs.
contestatia o depuneti la casa de pensii din Constanta in 30 de zile de la comunicarea deciziei, sau o trimiteti la CNPP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea art 107 la legea 263/2010 privind acordarea retroactiva ... negut negut Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la ... (vezi toată discuția)
Poti fi pensionat initial de 2 ori pe doua legi diferite (respectiv legea nr.19 / 2000 si legea nr.263/ 2010) ? siaia siaia Am fost pensionata medical in 2005 pe Legea Nr.19 / 2000 /sect 3 Bucuresti..... in anul 2012 se TRANSFERA Dosarul la sect.1 Bucuresti(in urma schimbarii ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor in raport cu sporurile acumulate sonai sonai Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: sunt pensionata din anul 2002 iar in urma O.U .4/2005 urma sa ridic o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)