avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale doresc sa inchiriez camion
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

doresc sa inchiriez camion

Detin o firma de transport marfa cu utilitare cu mtma 3,5 tone care nu necesita licenta de transport.Doresc sa inchiriez un camion de tonaj mai mare,se poate sa il inchiriez cu tot cu licenta firmei respective si sa fie folosit de firma mea sau am nevoie de licenta mea proprie?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 09:19, 12 Decembrie 2013
Nu se poate, in acest caz veti face transport in numele firmei care detine licenta, trebuie sa aveti propria licenta a firmei pentru a efectua transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport intern si international Tudosanu Tudosanu Buna ziua, societatea are o masina de 3.5tone cu care doreste sa faca transport intern si international(UE). Intrebarea ar fi daca pentru efectuarea unor ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Licenta transport katleen katleen Buna ziua, As dori sa stiu daca este nevoie de licenta de transport pt o masina a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3,5 tone, specific ca sunt ... (vezi toată discuția)