avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Licenta transport
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Licenta transport

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este nevoie de licenta de transport pt o masina a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3,5 tone, specific ca sunt persoana fizica si doresc sa o inchiriez unei firme de transport.
Cel mai recent răspuns: katleen , utilizator 18:22, 22 Iulie 2013
Liceenta ar trebui sa o faca firma care o foloseste. Oricum inca nu au aparut normrlr de licentiere la MTMA 3,5
multumesc pt raspuns...
as mai avea o intrebare...cand o sa apara normele de licentiere o sa fiu obligata sa imi fac licenta de transport?
Licentierea trebuie facuta in momentul in care o sa faceti transport contra cost. Daca sunteti firma o sa aveti nevoie licenta . Oricum nu va ambalati ca se pare ca se va anula aceasta prevedere
daca mai aveti nevoie de detalii in domeniu ma puteti contacta pe email
cu respect
as dori sa stiu daca la infiintarea unei firme vine cineva de la finante sa vada sediul firmei ca asa am inteles ? daca raspunsul este afirmativ dupa cat timp vine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Doresc sa inchiriez camion mariuscuc mariuscuc Detin o firma de transport marfa cu utilitare cu mtma 3,5 tone care nu necesita licenta de transport.Doresc sa inchiriez un camion de tonaj mai mare,se poate ... (vezi toată discuția)
Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.5t pdaniel1975 pdaniel1975 Buna seara va supun atentiei urmatorul aspect: detin o platforma de tractari auto de 3.5t,imn in ro,pe persoana fizica,detin pfa cu codurile caen respective,am ... (vezi toată discuția)