avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Calatoria in UE (Ungaria) si controlul la frontiera
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Calatoria in UE (Ungaria) si controlul la frontiera

Eu sunt cetatean european, mai este voie ca la trecerea frontierei de stat a Romaniei in Ungaria sa fii intrebat de politistul maghiar unde mergi, de unde vii si alte intrebari de genul acesta, daca oricum ai dreptul la libera circulatie?
Ma deranjeaza aceste intrebari, cand controlul trebuie sa fie rapid, cu o singura oprire.

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie hekermeker hekermeker Buna ziua Am dobandit cetatenia romana prin nastere si in acest an am primit si cetatenia maghiara.Deci am dubla cetatenie. Din ianuarie 2011 locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Certa cu bataie in familie mosmartin1974 mosmartin1974 eu sant cetatean roman si pritena mea este cetateanca romanca cu rezidenta in ungaria,prin urma unor certuri am lovito ea sa dus la spital si doctorul a ... (vezi toată discuția)
O.u.g.195 Decebal58 Decebal58 Politistii locali, au dreptul sa opreasca autoturisme in trafic si au voie sa aplice sanctiuni contraventionale la o.u.g.195/2002_ (vezi toată discuția)