avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii fiscale obligatorii pentru firma cu 1 ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii fiscale obligatorii pentru firma cu 1 salariat aflat in CIC


In situatia in care o societate are un singur salariat care solicita suspendarea CIM pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, care sunt obligatiile declarative ale firmei ? Declaratia 010 sau declaratia 112 ?

In sensul ca se considera pentru perioada de 2 ani ca s-a modificat vectorul fiscal, adica societatea nu are obligatia la contributii sociale, sau are obligatia raportarii de contributii sociale = 0 in fiecare luna ?
Cel mai recent răspuns: andreea-deea , utilizator 11:29, 9 Decembrie 2013
Depuneti D 112 pe zero.
Mi-au confirmat telefonic si de la ANAF solutia dvs. , multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 112 Omnia Element SRL Omnia Element SRL Buna ziua, as vrea si eu sa intreb in legatura cu depunerea declaratiei 112.Acum doua zile am primit o hartie privind depunerea acestei declaratii. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 anaf FlorinNistor FlorinNistor Buna ziua. Pentru conventii civile se depune declaratia 010 ? (vezi toată discuția)