avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare cumpararii unui apartament in constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare cumpararii unui apartament in constructie

Buna ziua

Intentionez sa achizitionez un apartament care in prezent este in constructie .
Trebuie initial sa dau un avans si diferenta prin credit .

Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie solicitate vinzatorului pentru a putea plati in siguranta un avans pe baza de precontract la notar.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:12, 7 Decembrie 2013
Este o promisiune pe un bun viitor. Destul de riscant insa nu imposibil si nu illegal. Promitentul vanzator tb sa aiba actele de proprietate pe teren, autorizatia de construire, proiectul, certificat fiscal pe teren, intabulare pe teren, notarea autorizatiei de construire in cartea funciara a terenului. Sa individualizati cat se poate de bine bunul promis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract pentru cumpărarea unei case al cărei proiect trebuie refăcut. cum mă pot asigura că intru în posesia ei dacă proprietarul nu-și respectă angajamentul? Cosmin.C Cosmin.C Doresc sa cumpar o casa. Casa este finalizata dar nu fost respectat 100% proiectul si de aceea trebuie facut din nou proiect, intabulare si receptia finala. ... (vezi toată discuția)
As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)
Precontract nerespectat bularca daniel bularca daniel am facut un precontract de vanzare cumparare de mana pentru un teren am achitat o suma de bani si nu a fost respectat de catre vanzator. acest act poate fi ... (vezi toată discuția)