avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prin Asociatie Familiala ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prin Asociatie Familiala ?

Buna seara,
Intentia mea e de a-mi proni o afecere " Vanzare tricouri imprimate "
Deci...ideea e cam asa...cumpar tricouri goale... fara nimic scris pe ele,fac eu anumite modele si ma duc la o firma care imprima chestii de genu pe tricouri iar apoi eu ma ocup de vanzarea tricourilor respective...doar ca imi e frica sa nu fac ceva ilegal...de aceea as dori niste sfaturi...se poate face treaba asta printr-o asociatie familiala ? nu conteaza ca tricourile sunt cumparate de la o anumite firma iar imprimeurile le face tot o alta firma... iar apoi eu vand produsu final?
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2009
Adi_F2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adi_F2 , utilizator 15:48, 7 Aprilie 2009
Puteti sa va faceti si SRL si PFA, nu este niciun fel de problema.
Si in legatura cu designurile tricourilor... adica pozele/scrisul care va aparea imprimat pe tricou...trebuie pentru fiecare model drept de autor ? trebuie inregistrat fiecare model undeva ? despre partea asta ma-ti putea informa putin ?
Depinde si ce vreti sa imprimati.
Pai poze :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu tricouri de tip dropship cristina227 cristina227 Buna, doresc sa imi deschid o afacere online cu tricouri de tip dropship. Practic eu voi avea un site cu modele de tricouri, iar cand cineva cumpara un tricou, ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a completa/detine nir la un pfa cu norma de venit neplatitor de tva GabrielONE GabrielONE Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Detin un PFA cu domeniu de activitate principal \"activitati fotografice\" la care i-am adaugat de curand inca 4 coduri ... (vezi toată discuția)
Port imbcracaminte politia infractor_in_devenire infractor_in_devenire buna ziua vreau sa imi comand de pe internet un tricou pe care este imprimat ``POLITIA `ce risc daca il port.exista vreo lege care sa ma pedepseasca?e ... (vezi toată discuția)