Buna ziua.Va rog din suflet sa-mi dati un sfat .In 2004 am incheiat un contract cu orange.In 2006 din varii motive nu am mai putut achita o factura de 120 ron,asa imi amintesc.Am primit de la o firma de telefonie fel de fel de somatii pt o suma de 3 ori mai mare.In 2007 am achitat o parte si de atunci nu am mai putut sa fac fata.mereu crestea suma si somatii peste somatii. De 4 ani sunt in alta localitate ,am alt nume ,m-am casatorit si ma bombardeaza cu somatii pe adresa veche,pe numele vechi.Azi am primit o notificare prealabila a inceperii executarii silite.Mentionez ca corespodenta ajunge la servici ,eu locuind in alta localitate.Va intreb: nu s-a prescris datoria mea?Executarea silita se poate face si fara o hotarare judecatoreasca? Ce ma sfatuiti sa fac?Ma atentioneaza ca vor executa depozite,salariu etc Acum debitul este de 1126.35 ron.Va MULTUMESC.
Trimiterea repetata a somatiilor fara confirmare de primire si apeluri telefonice repetate fara raspuns nu intrerup termenul de prescriptie. este nevoie de efectuarea unei plati pentru a fi intrerupta prescriptia.
Azi am primit o notificare prealabila a inceperii executarii silitenn
E fara suport legal, intai ar trebui sa va actioneze in judecata pt a obtine un titlu executoriu, abia apoi poate fi vb de executare silita. Pt ca sunt si ei constienti ca dreptul lor e prescris, nu va vor actiona in instanta, nu ii mai luati in seama.
Nu se va ajunge la executare ca sa vorbim de contestatie.
Buna ziua
marianaafrem
Am facut un contract cu o firma de telefonie in data de 02-06-2014 pe o perioada de 2 ani si am platit doar 3 facturi (adica 3 luni) . Azi 15-01-2019 am primit ... (vezi toată discuția)