avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit forfetar

Buna ziua.
Am o societate comerciala cu raspundere limitata, microintreprindere ce nu plateste TVA, ce acorda consultanta in marketing. Incepand cu luna Martie 2009 am trceut-o pe "firma fara activitate". In lumina proiectului de ordonanta ce va fi dezbatut miercuri, firma mea va fi obligata, chiar daca nu are activitate, sa plateasca impozit de 6500 RON anual?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:40, 6 Aprilie 2009
Inca nu s-a aprobat respectiva OUG, dar banuiesc ca in forma sa finala va tine cont de firmele suspendate sau inactive.
Am si eu o intrebare pe aceasta teme>

Daca am o firmna SRL fara angajati care are profit pe an de 7700 lei cu noile reglementari am inteles ca trebuie sa platesc un impozit minim de 6500 lei pe an.
Chiar asa este ?
Nu mai este asa.se pare ca au revenit la realitate.E ceva cu 500 euro la o cifra de afaceri pana in 10.000 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Care este ultima varianta de proiect privind impozitul forfetar si la ce obiecte de activitate (CAEN) se va aplica? Daca exista o singura masina pe ... (vezi toată discuția)
Impozitul minim MOCANU DOINA MOCANU DOINA Va rog sa-mi spuneti , care este diferenta intre impozitul minim si impozitul forfetar?? Am inteles ca se ai ca baza de calcul cifra de afaceri a anului ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere sau imm? danyyss danyyss Buna ziua, O firma care in ultimii 2 ani a avut 7 angajati, si cifra de afaceri de 3 mil eur, si active sub 1 mil de eur, este Microintreprindere sau ... (vezi toată discuția)