avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare!

buna ziua! va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la termenul reabilitarii pentru ca sicer nu inteleg nimic! daca am avut o condamnare de 7,6 ani iar in ianuarie 2014 fac 5 ani de la liberare ,fara a mai avea probleme cu legea , pot face reabilitarea la cerere dupa ce trec acei 5 ani de la liberare sau nu? va multumesc , cu respect CRISTIAN
Cel mai recent răspuns: cristian112 , utilizator 13:12, 26 Decembrie 2013
Ati vazut opinia celor de la politie, ati vazut opinia mea, asteptati si alte opinii.
Multumesc mult pentru amabilitate si pentru ca ati avut rabdarea de a ma lamuri cu privire la cu este legea interpretabila :) Imi pare rau ca pentru uni am devenit streasant dar imi doresc prea mult sa obtin permisul incat as contrazice pe toata lumea care nu mi da dreptae:) in fond este foarte simplu, trebuie doar sa stiu sigur care este codul rutier!!! cel din2002 cel din 2013 sal cel din 2002 modificat prin legea nr. 203 din 9 nov. 2012
Numai bine va dores si multumiri inca odata!!!!
OUG 195/2002 actualizat cu toate modificarile intervenite.
va salut si sarbatori fericite! va multumesc pentru ca sfaturi , am voie sa dau de permis:)!!! conform art.24 alin 6 am fost la politie la permise si mi au zis ca am voie sa dau de permis!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sustine examen in vederea redobandirii permisului? StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua!Astazi am fost si mi'am scos cazierul pentru a afla daca pot incepe scoala de soferi.Pe cazier scria in felul urmator: Solicitantul [u]este ... (vezi toată discuția)
Buna! ma poate lamuri cineva ? moritsu moritsu \\" In baza dispozitiilor art. 71 alin 1, 2 C.pen. aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art 64lit. (a) teza a II-a si ... (vezi toată discuția)
Se anuleaza permisul de conducere in cazul condamnarii pentru art 87 al. 1 din oug.195/2002? bso bso se anuleaza permisul de conducere daca in urma hotararii judecatoresti definitva am fost condamnat la un an cu suspendare+3ani proba,pentru conducere de peste ... (vezi toată discuția)