avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie proces verbal OG 2/2001
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie proces verbal OG 2/2001

nu am semnat pv.mi sa adus pv de agentu de politie la 15 zile de la data de intocmire,i-am semnat pe un alt pv de primire.mentionez ca am primit numai pv de amendasi de aici a inceput toata nebunia.m-am prezentat la primarie in aceeasi zi cu primirea pv .sa achit jumatate din amenda asa cum reiese din pv in 48 ore.neavand pv pe care l-am semnat ptr. primirea pv de amenda mi s-a cerut sa achit intreaga suma ptr. ca am depasit cele 48 ore.agentul de politie trebuia sa-mi inmaneze celele doua pv? ce se mai poate face? multumesc.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 07:42, 10 Decembrie 2013
Daca nu ati primit si dvs un exemplar, atunci trebuie sa platiti amenda la valoarea intreaga.Puteti face contestatie la Judecatoria in raza careia ati fost amendat si sa solicitati anularea pv si restituirea sumei achitate. success!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă auto, aplicare eronată sancțiune. ce șanse de reușită ar avea contestarea pv? eduard1987 eduard1987 Buna ziua Am primit o amenda auto ptr depasirea vitezei legale pe un tronson de drum cu 70km/h limita. Amenda este pentru viteza de 86km/h, scrisa si in PV ... (vezi toată discuția)
Contestarea procesului-verbal de contraventie Ragnar121 Ragnar121 Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti daca o contestatie a unei amenzi de circulatie nu are castig de cauza in instanta, mai ramane in vigoare plata a ... (vezi toată discuția)
Pt permis expirat se da direct amenda sau ar trebui sa se de-a un avertisment? Pascal.grup Pascal.grup Am fost oprit pt depasirea limitei de veteza,am avut 82 km in localitate. La contolul documentelor sa constatat ca am permisul expirat. Pt depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)