avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Refinantare
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Refinantare

Buna ziua.Vreau sa stiu daca mai pot face refinantare daca sunt in concediu crestere copil;am primit o oferta de la bca precum :clientilor corecti li se mai acorda o refinantare a creditului actual,le-am spus ca sunt in cc dar ei zic ca se poate si tr o adv de la locul de munca?!Care loc de mca este suspendat pe perioada cc-ului.Ce ma indrumati sa fac?
Cel mai recent răspuns: neacsa21 , utilizator 12:32, 13 Decembrie 2013
Subiectul nu prezinta interes?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un credit ipotecar și ma gândeam la o refinanțare. ... Al3cs Al3cs Bună ziua! Am un credit ipotecar și ma gândeam la o refinanțare. Am găsit pe internet o oferta buna, dar pare prea buna ca să fie adevărată. ... (vezi toată discuția)
Ce se mai aude de creditele vechi (pt care nu se aplica oug 50)? alinagava alinagava Vad ca deocamdata este \"liniste si pace\" in ceea ce priveste creditele mai vechi de OUG 50. S-a hotarat ceva? Am mai citit in presa ca bancile lasa la ... (vezi toată discuția)
Un raspuns concediu prenatal Pena Pena Sunt anagajata la firma sotului meu in calitate de contabil ( din luna aprilie 2007) iar inainte de aceasta am fost angajata la o firma de contabilitate. Acum ... (vezi toată discuția)