avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna seara
Ce inseamna transfer patrimonial ? Ex: Daca o societate vinde in ultimele 120 de zile de dinaintea deschiderii procedurii de insolventa, vinde un utilaj a carui valoare de intrare in contabilitate este de 85000 de lei , altei societati , poate fi considerat transfer patrimonial.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 17:39, 11 Decembrie 2013
Da. Este un transfer patrimonial. Transferul unui bun dintr-un patrimoniu (al firmei în insolvenţă) într-un alt patrimoniu, fie că este cu titlu de schimb, fie că este dare în plată sau o clasică vînzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa-anulare transfer patrimonial !! laurashield laurashield Buna seara ...as dori sa solicit atentiei d-voastra faptul ca, desi in raportul Lichidatorului privind cauzele starii de insolventa, acesta precizeaza, ... (vezi toată discuția)
Transferuri patrimoniale- insolventa laurashield laurashield As dori sa-mi dati un sfat in legatura cu urmatorul aspect privitor la o societate aflata in procedura simplificata de insolventa (data inceperii procedurii-12 ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau cesiune IF10CRY IF10CRY DETIN O SOCIETATE COMERCIALA CU ACTELE LA ZI, MAI PRECIS UN DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCTII ADICA O HALA +UTILAJE +MARFA DE PE STOC.DORESC SA CEDEZ ... (vezi toată discuția)