avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale subinchiriere cu probleme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

subinchiriere cu probleme

A existat un contract de subinchiriere intre doua societati. Instanta a dat hotarare de evacuare a subchiriasului pentru neplata chiriei, insa acesta continua sa utilizeze spatiul. Chiriasul a facut o adresa catre societatea de furnizare a apei, prin care solicita debransarea, subchiriasul insa, rupand sigiliile probabil a continuat sa foloseasca apa. Societatea de furnizare a apei a fost instiintata in legatura cu aceasta situatie de catre chirias, totusi plangerea penala pe care a facut-o aceasta societate este impotriva chiriasului. Ce se poate face intr-un asemenea caz ptr a se trage la raspundere adevaratul vinovat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:09, 6 Aprilie 2009
Trebuie sa invoce si sa arate celor ce fac cercetarea penala ca nu este el autorul faptei savarsite pentru care s-a formulat si depus plangerea penala.
Mai exact trebuie sa faca dovada cu acel contract de inchiriere si prin notificarea catre subchirias in legatura cu ceea ce a intreprins chiriasul, mai mult folosind si sentinta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)
Chirias in litigiu cu proprietarul costas2828 costas2828 Sunt administrator de bloc si am urmatorul caz: chiriasul unui apartament a incheiat o intelegere verbala cu proprietarul pentru conditiile de inchiriere. ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere pentru punctul de lucru mary_stoica mary_stoica Buna ziua Pentru un spatiu comercial exista contract de inchiriere intre doua persoane fizice, inregistrat la finante. Chiriasul doreste subinchirierea ... (vezi toată discuția)