avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua. O intrebare: unul din soti doreste neaparat divortul pe motiv de infidelitate a celuilalt ( o gelozie extrema nefundamentata de ceva ) dupa o perioada indelungata de convietuire -zeci de ani.Cel acuzat nu doreste acest divort si cu toate incercarile lui de a linisti partenerul acesta doreste neaparat acest divort. Ce sanse are sotul care doreste acest divort?
Aia n-aveau avocat; si sunt multe cazuri in care partile confunda faptul ca sunt despartite in fapt cu motive de divort.
Asta ii spun si userului, la prima vedere sanse sunt mici, dar daca isi ia avocat... cresc considerabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cornel dumitru 1 cornel dumitru 1 Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cazul unei infidelitati , ce sanse are sotul de ... Alexqqe Alexqqe Buna ziua. In cazul unei infidelitati , ce sanse are sotul de a avea custodia copiilor? Am un loc de munca , singurul dezavantaj este ca mi-am gasit pe ... (vezi toată discuția)
Custodie copii minori CORINAANICA CORINAANICA Buna ziua,sunt intr-o situatie foarte dificila sunt in certuri cu sotul si o sa ajungem la divort incurand,sunt gravida in 7 luni in august tre sa nasc si mai ... (vezi toată discuția)