avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Procedura intrarii si iesirii in/din contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Procedura intrarii si iesirii in/din contabilitate

In baza unui Act de punere in valoare pentru taierea unor arbori din intravilanul unei comune, a rezultat un volum de masa lemnoasa. Care este modalitatea legala de a introduce in contabilitate acest lemn de foc, catre ce institutii si persoane poate fi atribuit si in ce conditii legale?

Alte discuții în legătură

Speta Stirbu Mihai Stirbu Mihai X cumpara de la Ocolul silvic masa lemnoasa in valoare de 1000 RON. Primeste actele necesare, respectiv Bon fiscal de Vanzare, emis de organul competent. ... (vezi toată discuția)
Mai platesc la fondul pentru mediu? ade31 ade31 Buna ziua, Firma noastra cumpara bustean si il prelucreaza in cherestea.Pana acum am calculat 2% din valoarea busteanului si am declarat si platit la AFM. ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa achizitie lemn pentru constructii gabihob gabihob In cadrul firmei s-a achizitionat scandura pentru construirea unui mobilier in hala de productie. Vreau sa stiu care este regimul TVA la cumpararea acestui ... (vezi toată discuția)