avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am o verisoara,este in grecia cetatean roman si vrea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am o verisoara,este in grecia cetatean roman si vrea sa divorteze

am o verisoara plecata in grecia,cetatean roman,vrea sa divorteze.intrebarile mele sunt....
ea are un copil minor,si sotul de care vrea sa divorteze este cand in grecia cand in romania,
vrea sa bage divort in romania,fara sa doreasca pensie alimentara,pt. aceasta vreas a faca o procura cuiva sa bage divort in locul ei,este posibil acest lucru.....si adoua intrebare cum ar fii cel mai bine pt. ea sa bage divort fara avenii in romania.....va multumesc o zi buna...........
Cel mai recent răspuns: ponturi , utilizator 12:39, 8 Aprilie 2009
In legatura cu divortul v-au raspuns colegii. Odata cu divortul solicitati instantei si incredintarea spre crestere si educare a copilului. In ceea ce priveste pensia de intretinere, nu puteti renunta la ea pentru ca nu este un drept al dumneavoastra, ci un drept care se acorda copilului si care va fi acordat chiar daca dumneavoastra nu-l solicitati.
va multumesc foarte mult....indradevar am invatat ceva din acest subiect,si sper sa o ajut cu sfaturi,o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de un cetatean strain yozefina yozefina Buna ziua, Am si eu un sir de intrebari...daca se poate sa ma lumineze cineva: Sunt maritata de 7 ani cu un cetatean grec. De doi ani a parasit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Divort si tutela minorilor moldovananamaria moldovananamaria buna,sunt in italia de 3 ani,casatorita, am doi copii minori de 4 si 5 ani,vreau sa bag cerere de divort in tara si vreau sa dezbat si tutela copiilor,va rog ... (vezi toată discuția)
Divort parsan loredana parsan loredana Buna ziua! Sunt casatorita de 10 ani , insa doresc sa divortez de sotul meu; Amandoi suntem instalati in Franta si ni s-a spus ca numai un tribunal din ... (vezi toată discuția)