avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reclamatie itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reclamatie itm

Urmeaza sa intru in prenatal si angajatorul nu mi-a mai dat bonurile din lunile aprilie-august (5luni) dar din salariu mi-au oprit impozitul pe ele...unde ma pot adresa cu o reclamatie? firma este din bucuresti.. suntem in aceasta situatie in jur de 15-20 de fete, unele mai sunt in firma altele au plecat fara se li se dea bonurile si nu vreau ca acest angajator sa creada ca poate sa faca asa..X-(
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
badealuminita, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 14 Decembrie 2013
Puteti depune o sesizare la ITM Bucuresti
Str. Radu - Voda, nr. 26 - 26A, sector 4, cod postal 040275
021/331.13.30 - fax
e-mail: itmbucuresti@itmbucuresti.ro
In cel mai fericit caz ce poate sa pateasca angajatorul?
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
badealuminita, utilizator
Cel mai rau caz = sanctionarea cu amenda contraventionala daca nu indeplineste planul de masuri stabilit de catre inspectorii ITM.
Am inteles, ei scapa usor si fericiti, o amenda si gata, dar eu cum imi recuperez paguba? Daca va fii nevoie de instanta o sa ma multumesc doar cu o sesizare la itm si sper din suflet macar amenda sa primeasca dar cred ca vor gasi ei o modalitate sa ,,rezolve,, si cu cei de la itm.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
badealuminita, utilizator
Daca mergeti pe acest principiu , mai bine va lipsiti si de sesizare la ITM. Chiar dac mai sunt scapari si la aceasta institutie, nu trebuie sa generalizam.

Rau e ca-l sanctioneaza, rau e ca nu-l sanctioneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Fara carte de munca dragomirelena78 dragomirelena78 Cum se procedeaza cu persoanele care te angajeaza fara contract,te tin doua saptamani, te muncesc si nu ti plateste munca. Unde se reclama?Elena (vezi toată discuția)
Adresa itm sector 1 weronik68 weronik68 buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o ... (vezi toată discuția)