avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare cheltuieli spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare cheltuieli spital

Buna ziua.
As avea mare nevoie de un sfat. Urmare sugestiei facute de medical chirurg, m-am inernat intr-o clinica particulara, unde am fost supus unei interventii chirurgicale care a implicat montarea unei endoproteze aortice, fara de care eram in pericol. Deoarece aceasta proteza nu ar fi decontata de Casa de sanatate, a trebuit sa o platesc, costul acesteia fiind 3/4 din costul spitalizarii. La cateva zile de la externare, am gasit un articol similar in Lista anexa la Ord.268/2013 al CNAS. (lit.g, poz.4).
La internare mi s-a cerut, printre altele, si talonul de pensie. Deoarece plata am efecuat-o datorita unui credit care imi ia pensia cinci ani, bineinteles ca as dori sa recuperez, cel putin, o parte din cheltuieli.
Ce diligente ar trebui intreprinse? Multumesc pentru orice sugestie.
Mentionez ca pe factura finala sunt mentionate, distinct, toate costurile - proteza, operatie, medicamente, cazare, etc.
Cel mai recent răspuns: Adi Lungu , utilizator 18:20, 18 Decembrie 2013
Nu cred ca veti reusi sa recuperati din banii cheltuiti in clinica privata.

Cititi si aici:
[ link extern ]

Multa sanatate!
Multumesc.
Spinos subiect...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma casa de sanatate rodica05 rodica05 Buna ziua, - va rog sa-mi spuneti daca o persoana ( pensionar) care suporta o interventie chirurgicala la ochi ( operatie de cataracta si cristalin) si care ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)
Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)