Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 lauraepure	                   

Tatal meu (pensionar) a facut o operatie  - dezlipire retina.
Costurile opertiei s-au ridicat la aprox. 1500 ron, suma platita de noi. (spitalul de stat ne-a ... (vezi toată discuția)
	                    lauraepure	                   

Tatal meu (pensionar) a facut o operatie  - dezlipire retina.
Costurile opertiei s-au ridicat la aprox. 1500 ron, suma platita de noi. (spitalul de stat ne-a ... (vezi toată discuția)

ionutfm	                   

Buna ziua, 
	Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)
	                    ionutfm	                   

Buna ziua, 
	Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)

fergus	                   

Buna ziua. 
Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
	                    fergus	                   

Buna ziua. 
Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)