avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... MFP
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

MFP

AS VREA SA STIU DACA AM UN SRL CARE ESTE INREGISTRAT LA FINANTE CA NU ARE ACTIVITATE TREBUIE SA MAI PLATEC MFP
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:34, 8 Aprilie 2009
mai bine sa o lase asa neclara si sa plece...
Unde sa plece?!E tara lor!Noi trebuie sa plecam, ca nu mai e tara noastra.
davideg a scris:

hmmm.... si va trebui sa plecam pe jos... ca nu mai sunt deductibile cheltuielile cu autoturismele....nici macar la TVA..
sa va povestesc ca sunt si fumator?
davideg a scris:

Ultimul stinge lumina!
De obicei aia sunt contabilii=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen si forfetar, scap asa? AngelaSimina AngelaSimina Buna Seara, Am obiect de activitate principal comertul cu amanuntul tehnica de calcul adica intru in incidenta forfetarului. Plus multe alte domenii de ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere lylyan lylyan Buna ziua Am o societate , microintreprindere. pe trim I am platit impozit aferent in suma de 1200 lei. Acum cum procedez cu impozitul forfetar. Se tine ... (vezi toată discuția)
Forfetar ddena ddena societatea este in suspendare pe trei ani incepand cu data de 17.02.2010.Cat impozit forfetar trebuie sa platesc si pana la ce data limita. multumesc (vezi toată discuția)