avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atacarea unei hotãrâri judecãtorești definitive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Atacarea unei hotãrâri judecãtorești definitive

Buna ziua,

Unde si importiva cui trebuie sa fac o contestatie, deoarece nu pot fi de acord cu o hotarare judecatoreasca definitiva. Motivul, pentru care nici macar nu a fost analizat fondul cauzei, a fost: nedepunerea in termen a anumitor documente, fapt neadevart, dovedit cu acte (confirmare de primire).

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:01, 8 Ianuarie 2014
fondul cauzei nu s-a judecat
Faceti plangere penala pentru neglijenta in serviciu daca e asa cum sustineti.
Știu că fondul nu s-a judecat, însă acesta este o contestație la executare. O contestație la executare, cu excepțiile prevăzute de lege, poate fi formulată doar în termen de 15 zile, termen care a trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model formulare apel ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru Și cauȚiune dupĂ respingerea contestaȚiei la executare ca timbratĂ tardiv adamynas adamynas Bună ziua ! În urma unei executări silite, am formulat contestație la executare, solicitând și și suspendarea executării. Am plătit taxa de timbru și ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor cu onorariul avocatului prin acþiune separatã simonik2011 simonik2011 Buna ziua, care ar fi temeiul legal si impotriva cui sa ma indrept intr-o actiune in pretentii, nu mi s-au acordat cheltuieli onorariu avocat (desi au fost ... (vezi toată discuția)